Održana tribina “Hajde da razgovaramo”

U organizaciji Tima za mentalno zdravlje grada Leskovca u svečanoj sali Gimnazije održana je tribina “Hajde da razgovaramo”.

Učenicima škole ispred tima za mentalno zdravlje obratili su se direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović, predsednik Saveta za mlade grada Leskovca Dragoljub Đorđević, profesor Tihomir Mitić i koordinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović.

Tim za mentalno zdravlje grada Leskovca nastaviće sa svojim aktivnostima u osnovnim i srednjim školama – edukativnim tribinama i radionicama iz oblasti mentalnog zdravlja.

Mladi mogu informacije o ovim temama dobiti od tima za mentalno zdravlje u prostorijama Kancelarije za mlade grada, kao i u Omladinskom klubu grada.

Projekat “Unapređenje mentalnog zdravlja mladih – koordinaciju lokalnih i nacionalnih aktera 1.0” finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije, a realizuje Nacionalna asocijacija kancelarija za mlade, Omladinski savez udruženja – OPENS, Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR, Krovna organizacija mladih Srbije i Savez Izviđača Srbije. 

Povezane objave