DRUM DUM ŠKOLI BUBNJEVA – “Goran Trajković Trša”

Drum Dum škola bubnjeva „Goran Trajković Trša“ sa ponosom objavljuje otvaranje prijava za nove polaznike!

Svim zainteresovani za muziku, za druženje, konkretno za BUBNJEVE, pruža se prilika da nauče osnove sviranja na ovom instrumentu.

Nudi se sveobuhvatan program obuke za sve nivoe veština, bez obzira da li ste početnik ili iskusni bubnjar. Drum Dum tim garantuje kvalitetno i inspirativno učenje.

Prijem novih polaznika otvoren je za sve uzraste i muzičke stilove. Bez obzira da li želite da savladate osnovne ritmove, eksperimentišete sa složenijim tehnikama ili se pripremate za profesionalnu karijeru, DD Škola bubnjeva “Goran Trajković Trša” pruža prilagođene programe za ostvarivanje vaših muzičkih ciljeva.

Uz to, imaju zadovoljstvo da najave mogućnost rada po programu  Rock School iz Londona, priznatim svetskim liderom u oblasti muzičkog obrazovanja. Polaznici će imati priliku da rade po prestižnom Rock School programu, što će im omogućiti da steknu međunarodno priznate kvalifikacije i pripreme se za uspešnu karijeru u muzici.

Radionice se odvijaju u prostorijama Omladinskog kluba Leskovac, u saradnji sa Kancelarijom za  mlade Leskovac, 2 puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, od 18h do 20h, a po potrebi i više puta nedeljno. Dajemo mogućnost privatnih časova.

Drum Dum škola bubnjeva „Goran Trajković Trša“ je mesto gde se talenat razvija, veštine usavršavaju, i strast prema bubnjevima oživljava.

Za prijavu ili dodatne informacije na telefon 065/2026002  ili  direktno u prostorijama Omladinskog kluba. Poziv je otvoren do kraja aprila 2024. godine.

Povezane objave