Učenički parlament Gimnazije realizovao projekat “Kod u boji napiši i lako ga obriši”

Učenički parlament Gimnazije realizovao je projekat „Kod u boji napiši i lako ga obriši“, uz podršku grada Leskovca – Кancelarije za mlade.

Realizacijom ovog projekta poboljšali su se uslove za izvođenje nastave. Opremljeni su kabineti i učionice novim belim tablama. Učenici sada imaju mnogo bolje uslove za rad i pripremu za takmičenja.

Projekat je realizovao učenički parlament Gimnazije u saradnji sa rukovodstvom i nastavnicima škole, finansirao grad Leskovac preko Кancelarije za mlade Leskovac, u okviru Konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata “Aktiviraj se”.

Preko programa „Aktiviraj se“ grad Leskovac i Kancelarija za mlade motiviše mlade da urade nešto korisno za sebe i zajednicu u kojoj žive, da razvijaju svoje veštine i humanost, program podstiče društveni aktivizam mladih, budi njihovu kreativnost, potencijale i inovativne ideje.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu. 

Povezane objave