„ZDRAV“ realizovao projekat “Leskovački festival sporta”

Udruženje Omladinski institut za zdravlje i razvoj – ZDRAV realizovalo je projekat “Leskovački festival sporta” koji je finansiran od strane grada Leskovca – Кancelarija za mlade.

U Mesnoj zajednici “Veljko Vlahović”, na prostoru ispred zgrada u naselju Dubočica 2 napravljen je teren za mali fudbal, steperi za trening nogu, postavljene su podloge za trening. Organizovani su turniri u različitim sportskim disciplinama.

“Udruženje “Zdrav” organizovalo je turnir u malom fudbalu, takmičenje izdržljivosti skokom na steper, trbušnjaci, sklekovi, bacanje frizbija. Svim učesnicima projekta podeljeni su pokloni kao znak pažnje, a najuspešnijima pored majici podeljene su torbe za trening, flašice za vodu, fluorescentni prsluci, kabanice, frizbi sa nazivom projekta da im ostane lepa uspomena i ukazano im je na važnosti da budu vidljivi i bezbedni na putu. Ostali učesnici su dobili majice za sećanje na realizovani projekat.” istakao je predsednik udruženja Tihomir Mitić.

Projekat su realizovali volonteri udruženja “ZDRAV”, a finansirao grad Leskovac preko Кancelarije za mlade Leskovac, u okviru Konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata “Aktiviraj se”.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

Povezane objave