ODRŽAN FESTIVAL TOMORROWLE 2022

U Leskovcu je održan festival elektronske muzike TOMORROWLE 2022.

Festival je otvorila Sanja Milošević, član Gradskog veća, koja je istakla:

"Ovo je 6. po redu festival koji za cilj ima promovsanje i približavanje moderne elektronske muzike mladima, obogaćivanje kulturnog sadržaja za mlade u Leskovcu i afirmaciju madih muzičara.

Grad Leskovac prepoznaje i pruža podršku mladim, talentovanim ljudima, koji svojim idejama stvaraju širok dijapazon sadržaja za mlade. U prilog tome govori činjenica da je projekat pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Кancelarije za mlade grada i Ministarstva kulture, a o samom kvalitetu i značaju festivala govori činjenica da je Festival dobitnik Oktobarkske nagrade grada Leskovca za doprinos razvoju omladinskog aktivizma i volonterizma."

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu. Projekat „TomorrowLe 2022“ sprovodi udruženje TomorrowLe, a finansira Kancelarija za mlade Leskovac, u okviru konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1