• Home
  • Vesti
  • "Umrežavanje" studenata - priliкa za druženje i usavršavanje

"Umrežavanje" studenata - priliкa za druženje i usavršavanje

U Omladinskom klubu grada održana je konferencija za medije povodom besplatnog trodnevno „UMrežavanja“ studenat koje će se održati od 2.9.2022. do 4.9.2022. na Zlatiboru!

Kao i pre tri godine, kada je član gradskog veća Stefan Kitanović pokrenuo ideju i o svom trošku organizovao „UMrežavanja“ uspešnih studenata, tradicija se i ove godine nastavlja.

Zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika dr sci. med. Gorana Cvetanovića i nesebičnom doprinosu sponzora, broj učesnika ovogodišnjeg besplatnog trodnevnog „UMrežavanja“ na Zlatiboru biće još veći.

Prijave su otvorene do 12.8.2022. godine.

Prilikom selekcije studenata, kao jedan od kriterijuma biće uzet u obzir CV i prijavni obrazac, ali i brzina prijave.

Studenti mogu preuzeti prijavu za „UMrežavanje 2022“ . . . . . OVDE

Popunjenu prijavu i CV slati na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na prošlogodišnjem „UMrežavanju“ bilo je 40 studenata sa 18 različitih fakulteta širom Srbije a generalni sponzori bili su kompanija Metalkomerc i livnica Vitko, Kanis prevoz i Dcp hemigal.

Ove godine kapacitet je do 50 studenata zahvaljujući sponzorima koji prepoznaju da društvena odgovornost više nije samo stvar marketinga, već je to ulaganje u budućnost i partnerstvo.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1