Vukovci na nagradnoj ekskurziji!

Leskovački maturaniti koji su proteklih šest dana putovali Srbijom, vratili su se puni pozitivnih utisaka.

Budući studenti, koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje završili kao nosioci Vukove diplome, tokom nagradnog putovanja za ostvaren odličan uspeh tokom školovanja, posetili su Jagodinu, Kragujevac, Novi Sad, Suboticu, Palić, Frušku goru i Sremske Karlovce.

„Ovo putovanje nas je još više zbližilo i još jednom nam pokazalo da je naša država puna istorije i lepih predela, zato hvala Kancelariji za mlade i Gradu što su nam poklonili ovu ekskurziju“, rekla je Emilija Pavlović maturant Gimnazije koja je ovo nagradno putovanje ocenila kao daleko bolje od maturske ekskurzije. Njen prijatelj Milan Jović, svršeni đak Ekonomske škole dodao je da će sa ovog putovanja poneti mnogo lepih uspomena.

Ispred grada učenicima se obratila zamenica gradonačelnika dr Jasmina Ranđelović, koja je sa maturantima provela proteklih šest dana.

„Pored toga što ste dobri đaci, pokazali ste da sa sobom nosite i dobro kućno vaspitanje i da ste deca za primer. Još jednom vam čestitam na dobrim ocenama i verujem da ćete nastaviti sa vrednim radom i da ćete biti dobri studenti i budući stipendisti Grada“, rekla je Ranđelovićeva.

Vukovce je dočekao i pozdravio i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Podsetimo, nagradnu ekskurziju četvrtu godinu za redom organizuje grad Leskovac, preko Kancelarije za mlade.

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.