BESPLATNE RADIONICE!

Kancelarija za mlade Grada Leskovca u susret Međunarodnom danu mladih poziva sve zainteresovane mlade leskovčane od 15 do 30 godina da se prijave na besplatne kurseve stranih jezika i besplatne radionice.

U Omladinskom klubu od septembra meseca biće organizovani besplatni kursevi engleskog i nemackog jezika, daktilografije, radionice gitare, glume kao i kreativne radionice.

Kursevi engleskog i nemackog jezika namenjeni su mladima uzrasta od 18 do 30 godina i pretežno će se bazirati na razvoju komunikacionih sposobnosti na jedan od ova dva jezika. Novina u odnosu na predhodne godine je u tome što će kurseve stranih jezika i daktilografije držati predavači iz Akademije Oksford. Na kraju ovih predavanja polaznici ovih kurseva dobiće sertifikate o završenoj obuci.
Jedan kurs trajaće 32 školska časa, dva puta nedeljno u toku 3 meseca. 

Prvi put Kancelarija za mlade organizuje besplatne radionice gitare, pored postojećih bubnjarskih radionica. Kurs gitare trajaće 3 meseca, dva puta nedeljno. Na kraju muzičkih radionica planiran je koncert učesnika kursa. Ove kurseve vodiće profesor gitare Miloš Mladenović.

Obaveštavam i sve zainteresovane da će kao i prošle godine biti organizovane i glumačke radionice koje su namenjene mladima uzrasta od 15 do 30 godina, ciklus radionice će trajati 4 meseca. Na prvom času glumačkih radionica biće organizovana audicija na kojoj će naši predavači glumci Filip Radivojević i Petra  Dimitrijević izabrati polaznike. Na kraju glumačkih radionica planira se jedna amaterska predstava.

Organizovaćemo i kreativne radionice koje obuhvataju crtanje, slikanje, grafički dizajn, dekupaž. Ove kurseve vodiće profesor Čedomir Dimić.

Prijavljivanje za kurseve vršiće se u prostorijama Kancelarija za mlade Grada Leskovca popunjavanjem formulara i trajaće do prijave dovoljnog broja polaznika.

Za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja za BESPLATNE KURSEVE možete se obratiti Kancelariji za mlade putem elektronske pošte na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonom na broj 065/8116033.

Prijavni formular možete skinuti . . . . . . . . . . . . . . OVDE

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1