• Home
  • Vesti
  • Tribina "Mladim ljudima je mesto u Srbiji" u NPL Fondacije "Zajedno za mlade" prof.dr Danica Grujičić

Tribina "Mladim ljudima je mesto u Srbiji" u NPL Fondacije "Zajedno za mlade" prof.dr Danica Grujičić

U petak 01.07. 2022. godine sa početkom u 12.00 časova u Narodnom pozorištu Leskovac održaće se tribina Fondacije "Zajedno za mlade" prof.dr Danica Grujičić, na kojoj će upravo govoriti prof.dr Danica Grujičić.

Tema tribine je "Mladim ljudima je mesto u Srbiji" a tribina je namenjena mladima jer oni predstavljaju najveći potencijal i bogatstvo našeg naroda.

U organizaciji Fondacije "Zajedno za mlade"  u poslednjoj nedelji oktobra 2022. godine na Zlatiboru održaće se veliki višednevni skup studenata iz Srbije, Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i još nekih zemalja iz regiona. Na tom skupu obezbeđena su i mesta za 25 studenata iz Leskovca, tj. sudenata koji se školuju u Leskovcu.

Fondacije "Zajedno za mlade" se bavi i stipendiranjem i nagrađivanjem mladih uspešnih ljudi iz oblasti nauke, kulture i sporta, te ova tribina predstavlja priliku za upoznavanje studenata iz našega grada sa aktivnostima Fondacije "Zajedno za mlade" prof.dr Danica Grujičić.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1