Unapređenje informisanja mladih

Kancelarija za mlade grada Leskovca u partnerstvu sa organizacijom ”Centralna razvojna inicijativa”, održala je niz predavanja na temu unapredjenja informisanosti mladih i karijernog vodjenja.

Кroz edukacije mladih u okviru projekta pod nazivom ”Unapređenje informisanja mladih” preko 1000 mladih sa teritorije grada Leskovca dobilo je priliku da se informiše i stekne nova znanja i veštine koja će im omogućiti donošenje adekvatnih odluka u oblasti učenja i radnog osposobljavanja i zapošljavanja, kao preduslova za zdrav samostalni život.

Predavanja su realizovana u Poljoprivrednoj školiEkonomskoj školi "Đuka Dinić", Medicinskoj školi, Hemijsko-tehnološkoj školi “Božidar Đorđević Kukar”, Školi za tekstil i dizajn Leskovac, Centru za srtučno usavršavanje u obrazovanju, kao i u Omladinskom klubu grada.

Mladi mogu informacije o ovim temama dobiti i u Kancelariji za mlade grada, kao i u Omladinskom klubu grada.

Projekat se realizuje u partnerstvu sa organizacijom ”Centralna razvojna inicijativa”, a finansiran je od strane Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1