• Home
  • Vesti
  • KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike! Ti (se) pitaš!

KOMS u Leskovcu razgovara sa mladima – Upoznaj svoje predstavnike! Ti (se) pitaš!

Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje događaj Upoznaj svoje predstavnike. Ti (se) pitaš! 26. januara od 13h u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovačkog Odreda 6) u Leskovcu.

Šta je cilj događaja?

Cilj događaja je da se mladi iz Leskovca i drugih mesta sa juga Srbije bliže upoznaju sa radom KOMS-a i informišu se o programima i projektima koje KOMS sprovodi. Takođe, ovo je i šansa da mladi upoznaju predstavnike KOMS-a i relevantnih saradnika i da zajedno mapiraju položaj i potrebe mladih u svojim zajednicama.

KOMS ti ovom prilikom omogućava da na ovom događaju podeliš svoju perspektivu o tome kakvo je stanje institucija i kakav je status lokalne omladinske politike u tvojoj zajednici, kao i da sa nama razmeniš svoje ideje i predloge o tome kako zagovarati za unapređenje položaja mladih na lokalnom i na nacionalnom nivou.

Ko su predstavnici mladih?
Predstavnici mladih su članovi/ce Upravnog odbora KOMS. Oni učestvuju u donošenju važnih odluka za mlade kako u Srbiji, tako i van nje, zajedno sa predstavnicima/cama relevatnih organizacija i institucija.

Kome je namenjen događaj?
Namenjen je učenicima/cama, studentima/kinjama, predstavnicima/cama udruženja mladih i za mlade, aktivistima/kinjama, predstavnicima jedinica lokalnih samouprava i svima koji sa mladima rade. Veoma nam je važno šta mladi iz različitih sredina žele i šta im je potrebno kako bismo osigurali da predstavnici mladih na najbolji mogući način predstavljaju nas mlade i budu naš glas.

Kako da se prijaviš?
Prijave su obavezne i vrše se popunjavanjem ovog upitnika do nedelje, 23. januara 2022. u 12h.

Događaj će biti realizovan uživo uz poštovanje svih epidemioloških mera, a broj učesnika ograničen i prijava je obavezna. KOMS će svim učesnicima/ama koji nisu iz Leskovca refundirati putne troškove.

Vidimo se u Leskovcu u Centru za stručno usavrđavanje u obrazovanju na adresi Leskovačkog odreda 6!

Krovna organizacija mladih Srbije zadržava pravo da kontaktira i potvrdi učeše samo onom broju učesnika/ca koji je predviđen u skladu sa organizaciono-tehničkim kapacitetima.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ninu Stojanović, programsku asistentkinju Krovne organizacije mladih Srbije na imejl adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na tel. +381 (0) 60 54 51 270 radnim danima 9-17h.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1