• Home
  • Vesti
  • “Tajne i zablude savremenih video formata” – Leskovac – otvorene prijave

“Tajne i zablude savremenih video formata” – Leskovac – otvorene prijave

U utorak, 25. januara u Leskovcu u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju (Leskovačkog Odreda 6, Leskovac), sa početkom od 13 časova, KOMS organzuje događaj jačanja kapaciteta sa ciljem da predstavnicima/cama medija i organizacija mladih iza mlade pruži praktična znanja o primeni audio-vizuelnih alata kao sredstava koja mogu olakšati i modernizovati komunikaciju ka javnosti.

Pričaćemo i o adaptaciji istog video materijala za različite platforme i važnosti prilagođavanja video sadržaja različitim korisnicima i ciljnim grupama (organizacije, mediji, mladi, institucije…). Osim toga, učesnici će dobiti znanja o tome kako da sa minimalno resursa naprave kreativan i drugačiji sadržaj koji jasno prenosi poruku.

Događaj je besplatan i otvoren za 20 predstavnika/ca medija, omladinskih medija, organizacija civilnog društva, organizacija mladih i za mlade sa juga Srbije.

Prijave za učešće na događaju su obavezne i vrše se putem ovog linka do 23. januara, a za mlade koji žive van Leskovca biće obezbeđena refundacija putnih troškova.

U okviru ovog jednodnevnog događaja, sa mladima će raditi Jelena Božić i Nikola Ristić trenerkinja i trener KOMSa i Multiplikatorskog programa DW Akademie.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1