• Home
  • Vesti
  • Udruženje "TomorrowLe" realizovao projekat

Udruženje "TomorrowLe" realizovao projekat

"TomorrowLe" predstavlja peti po redu festival elektronske muzike u Leskovcu.

Svrha projekta jeste razvoj kulturnih potreba dece i mladih i unapređenje njihovih znanja i veština kroz organizaciju muzičkih koncerata i edukativnih radionica, podsticanje i afirmisanje mladih talentovanih didžejeva i edukaciju u oblasti elektronske muzike. Ove godine, ideja je bila da se nastupi didžejeva organizuju i snime na kultnim lokacijama u Leskovcu i da se ti snimci postave na zvaničnim “Facebook”, “Instagram” i “YouTube” profilima festivala radi bolje promocije grada i u cilju što boljeg afirmisanja mladih didžejeva. S tim u vezi, događaj je snimljen na brdu Hisar, na kojem je priliku da predstavi svoj “melodic techno” set imao Danilo Jovanović.

"TomorrowLe" je festival elektronske muzike koji je za prve četiri godine postojanja posetilo blizu 10.000 ljudi, a na njemu su učestvovali hip-hop grupa “Bad Copy”, beogradski didžejevi "Erick Kasell", "Divolly & Markward", "Smeng", beogradski reper i producent Slobodan Veljković "Coby", mlada banjalučka rep senzacija Đorđe Čarkić "Klinac", a priliku da na velikoj bini nastupa rame uz rame za poznatim izvođačima i njihovim idolima, pred ogromnom publikom, imalo je preko 20 mladih neafirmisanih didžejeva.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1