• Home
  • Vesti
  • Završena manifestacija "Hisar 2021."

Završena manifestacija "Hisar 2021."

U organizaciji Grada Leskovaca, MZ "Moše Pijade", Udruženja "Hisarski šampioni" i Kancelarije za mlade, na otvorenim sportskim terenima OŠ "Kosta Stamenković" završena je manifestacija "Hisar 2021.".

Prisutnima na manifestaciji "Hisar 2021." u ime grada Leskovca obratio se je gradski većnik Stefan Kitanović.

Na završnoj večeri manifestacije „Hisar 2021“ gde su priliku da učestvuju na turniru imale brojne fudbalske i košarkaške ekipe, održan je i humanitarni koncert sa ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dvadesettrogodišnjeg Josifa Stamenkovića iz Leskovca, kada je za njegovo lečenje sakupljeno 27 hiljada dinara.

Pored sportskih takmičenja, ovogodišnja manifestacija je tokom svih večeri obuhvatila i muzički i edukativni program. Publiku je svake večeri zabavljao di-džej, a na humanitarnom koncertu su nastupili lokalni izvođači – Anđela Janković i Vladica Dimitrijević, kao i di-džej Nikola Kotorčević. Prisutni su tada imali priliku da u postavljenim kutijama doniraju dobrovoljni prilog kako bi pomogli u prikupljanju novca za Josifa.

U fudbalskom takmičenju je prvo mesto zauzela ekipa „Pekara Cakić“, drugo „Butan Gas“, a treće „Nikos auto“ i njima su dodeljene novčane nagrade u iznosu od 100 hiljada za prvo, odnosno 20 za drugo i 10 hiljada dinara za treće mesto.

Pobedu u basketu 3X3 osvojila je ekipa „Bell“, dobivši 30 hiljada dinara, ekipa "Bojnik" osvojila je drugo mesto i nagradu od 20.000 dinara, a treće mesto i nagradu od 10.000 dinara osvojila je ekipa "Dubočica".

Humanitarni koncert su svojim plesom otvorile Leskovčanke koje će u septembru učestvovati na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1