• Home
  • Vesti
  • Udruženje mladih "TomorrowLe" realizovao projekat

Udruženje mladih "TomorrowLe" realizovao projekat

"TomorrowLe" predstavlja četvrti po redu festival elektronske muzike u Leskovcu.

Svrha postojanja ovog festivala jeste približavanje moderne elektronske muzike mladima i afirmisanje mladih leskovačkih didžejeva za poboljšanje svojih veština kroz nastupe.

Centralni dogadjaj organizovan je u kanjonu reke Vučjanke, na kojem su priliku da svoj "melodic & deep house" set u kombinaciji sa jedinstvenim gitarskim rifovima predstave Nikola Pantić (Pantix – DJ) i Aleksa Paskaš (Paskash – gitara), koji možete videti na https://www.youtube.com/watch?v=Q7MfTM27g5M&t=5s.

Zbog epidemiološke situacije dogadjaj je bio bez publike. U sklopu festivala održane su radionice na temu istorije i razvoja elektronske muzike, didžejinga i osnove audio produkcije u Omladinskom klubu grada Leskovca.

"TomorrowLe" je festival elektronske muzike koji je za prve tri godine postojanja posetilo blizu 10.000 ljudi, a na njemu su učestvovali hip-hop grupa “Bad Copy”, beogradski didžejevi "Erick Kasell", "Divolly & Markward", "Smeng", beogradski reper i producent Slobodan Veljković "Coby", mlada banjalučka rep senzacija Đorđe Čarkić "Klinac", a priliku da na velikoj bini nastupa rame uz rame za poznatim izvođačima i njihovim idolima, pred ogromnom publikom, imalo je preko 20 mladih neafirmisanih didžejeva.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1