• Home
  • Vesti
  • Info dan - Postanimo jače, znanjem do uspeha

Info dan - Postanimo jače, znanjem do uspeha

INFO DAN „Postanimo jače, znanjem do uspeha“ održaće se 13.02.2020. godine sa početkom u 13:00 u prostorijama Omladinskog kluba (Dom Zanatlija, Svetozara Markovića 23).

U cilju većeg ekonomskog osnaživanja privrednica, povećanju njihove vidljivosti, širenju poslovnog kapaciteta, kao i mogućnostima za ulazak u trgovinske lance velikih kompanija, Privredna komora Srbije u saradnji sa 6 udruženja poslovnih žena organizovaće različite aktivnosti koje će se sastojati iz edukativnih radionica i mentoringa i B2B događaja u Privrednoj komori Srbije. Projekat „Postanimo jače, znanjem do uspeha” realizuju Privredna komora Srbije i udruženja poslovnih žena iz Čačka, Кragujevca, Кraljeva, Valjeva, Niša i Leskovca, uz podršku GIZ-a -Nemačke razvojne saradnje.

Implementacija aktivnosti u okviru Projekta doprineće povećanju održivosti kompanija kojima upravljaju žene, povećanju broja zaposlenosti, ali i povećanje učešća žena u ukupnom broju mikro, malih i srednjih preduzeća. Cilj Projekta je unapređenje internih kapaciteta ženskih preduzeća, promovisanje uspešnih privrednica i traženje novih tržišta da plasiraju svoje proizvode i usluge.

Na Info danu biće predstavljen značaj Projekta i očekivani rezultati, nakon čega će sva partnerska udruženja poslovnih žena organizovati edukativne treninge i mentoring za privrednice, na kojima će one naučiti kako uspešnije poslovati, kako se izboriti sa svakodnevnim izazovima i kako se pripremiti za ulazak u trgovinske lance velikih kompanija. Nakon edukativnih obuka, učesnice Projekta će imati priliku i da se na B2B događaju u Privrednoj komori Srbije direktno umreže sa predstavnicima velikih kompanija.

Informacije i prijave na telefon : 069/2797196

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1