• Home
  • Vesti
  • "Hisarski Šampioni" poklonili paketiće i posteljinu odeljenju pedijatrije

"Hisarski Šampioni" poklonili paketiće i posteljinu odeljenju pedijatrije

Povodom novogodišnjih praznika Udruženje „Hisarski šampioni“ poklonilo je odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Leskovac paketiće i posteljinu.

„Hisarski šampioni“ posetili su Opštu bolnicu Leskovac i odeljenje pedijatrije na kom su u saradnji sa MZ „Moše Pijade“ i Kancelarijom za mlade grada Leskovca našim najmlađim sugrađanima podelili paketiće i na taj način im ulepšali Novogodišnje raspoloženje i olakšali boravak u bolnici.

„Zahvaljujemo uspešnim privrednicima, apoteci "Medika" i firmi "Zemix Leskovac" koja se bavi proizvodnjom ambalaze za kućni tekstil, kao i uspešnoj lokalnoj advokatskoj kancelariji, koji su donirali paketiće i posteljine i na taj način nas podržali u akciji." – navode iz Udruženja.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1