• Home
  • Vesti
  • Udruženje "Logos" realizovao projekat "Za bezbedan korak"

Udruženje "Logos" realizovao projekat "Za bezbedan korak"

Udruženje "Logos" iz Leskovca realizovao je projekta "Za bezbedan korak".

Cilj ovog omladinskog volonterskog projekta jeste bezbednost meštana koji žive na teritoriji mesne zajednice "Moša Pijade", a pre svega dece i mladih. Deca koja pohađaju OŠ "Kosta Stamenković" koriste ovaj prostor kao prečicu do kuće do škole u cilju izbegavanja saobraćajnice i raskrsnice. Ovim projektom se povećava bezbednost dece koja najviše koriste ovu prostor.

Projekat su realizovali volonteri udruženja "Logos", a finansirala Кancelarija za mlade Leskovac, u okviru konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata "Aktiviraj se".

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1