• Home
  • Vesti
  • "Hisarski šampioni" zasadili sadnice četinara

"Hisarski šampioni" zasadili sadnice četinara

Udruženje "Hisarski šampioni", konkurisalo je i dobilo sredstva na Konkurs "Šta nam teško" koje sprovode Mladi istraživači Srbije, uz podršku Ministarstva omladine i sporta RS  za realizaciju projekta "Na zelenom Hisaru".

U ime udruženja na konferenciji za medije obratio se je Dušan Marek i rekao da su „Hisarski šampioni“ osnovani sa ciljem organizovanja raznih sportskih, kulturnih, ekoloških i drugih aktivnosti kako bi MZ „Moša Pijade“ dobila bolji i lepši izgled.„U budućem periodu udruženje planira da organizuje turnire u malom fudbalu i košarci, manje koncerte, pozorišne predstave i da nastavi sa uređenjem naše Mesne zajednice“ – poručio je Marek i dodao da u svim aktivnostima imaju veliku podršku gradonačelnika Leskovca, dr Gorana Cvetanovića.

Akciju sađenja četinara podržao je i gradonačelnik Cvetanović priključivši se članovima udruženja.

Udruženje „Hisarski šampioni“ organizovalo je akciju sadnje 30 stabala četinara na Hisaru, preko puta vrtića „Crvčak“ i na početku puta koji vodi ka vrhu ovog brda, kao i farbanje mobilijara i klupica.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1