• Home
  • Vesti
  • Realizovan projekta "Učionica na otvorenom"

Realizovan projekta "Učionica na otvorenom"

Školski parlament Trgovinsko - ugostiteljske škole Leskovac realizovao je projekta "Učionica na otvorenom".

Projektom školski parlament želi da poboljšaja uslove rada i učenja u ovoj obrazovnoj instituciji koja školuje mlade od 15 do 19 godina.
Cilj ovog omladinskog volonterskog projekta jeste uređenje dvorišta u Trgovinsko - ugostiteljskoj školi u Leskovcu.

Realizacijom ovog projekta obezbedio se je učenicima prostor da kvalitetno provode slobodno vreme i pruža se još jedno mesto na kome će nastavnici moći da izvode svoju nastavu na kreativan i inovativan način.

Projekat „Učionica na otvorenom“ sprovodi školski parlament Trgovinsko - ugostiteljske škole, a finansira Kancelarija za mlade Leskovac, u okviru konkursa za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1