• Home
  • Vesti
  • Predstavljen Lesкovačкi glasnik u centru grada

Predstavljen Lesкovačкi glasnik u centru grada

Na platou ispred Robne kuće predstavljen je novi broj Leskovačkog glasnika.

Bilten grada Leskovca predstavila je ispred Кancelarije za malde Marija Miloševići i tom prilikom kazala:

"Кao što možete da vidite na naslovnoj strani je najznačajniji događaj – poseta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Leskovcu. On je u pratnji gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića obišao radove na rekonstrukciji Opšte bolnice Leskovac u vrednosti od 1,2 milijarde dinara, a najavljena je i izgradnja potpuno novog stadiona po najsavremenijim standardima na mestu oronulog stadiona Dubočica. Za ovaj projekat biće izdvojena suma od 20 miliona evra.

Leskovčani će na stranama Leskovačkog glasnika imati prilike da saznaju nešto više o saradnji lokalne samouprave sa ministarstvima Vlade Republike Srbije. U proteklom periodu je ova saradnja bila izuzetno uspešna i plodonosna s obzirom na to da je naš grad posetilo čak šestoro ministara."

"Predstavljeni su i raznovrsni događaji koji su pažljivo pripremani za naše sugrađane i njihovo slobodno vreme poput Izložbe pasa, Roštiljanja na Hisaru, Avantura parka i slično. A centralno mesto u glasniku je rezervisano za ponos i budućnost našeg grada – maturante nosioce „Vukove diplome“ koji su o trošku grada krajem avgusta otputovali na ekskurziju.

Grad Leskovac je ugostio značajan broj znamenitih ljudi poput ambasadora Egipta i Indonezije, gradonačelnika Bora, slovenačkog gradonačelnika grada Vrhnika, ali i uspešne sportiste Maju Miljković, Ninu Stanisavljević i egipatsku i srpsku reprezentaciju u rukometu," - dodala je Miloševićeva.

Rad lokalne samouprave je transaparentan a gradski bilten je jedan od načina na koji građani mogu da prate najaktuelnija dešavanja.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1