• Home
  • Vesti
  • Leskovacki polumaraton - POZIV ZA VOLONTERE

Leskovacki polumaraton - POZIV ZA VOLONTERE

Za svaku dobro organizovanu trku zaslužna je mala armija volontera i volonterki koji pomažu trkačicama i trkačima da stignu do cilja. Atletski klub  "Dubočica" Leskovac kao organizator leskovačkog polumaratona i grad Leskovac kao pokrovitelj, vas poziva da se prijavite kao volonter, kako bismo zajedno, 26.10.2019. godine, uspešno organizovali prvi leskovački polumaraton. 

Pozivamo volontere da se prijave putem imejl adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Neophodno je da imejl sadrži ime i prezime, kao i broj telefona, a da njegov naslov bude "Leskovački polumaraton".

Radi organizacije leskovačkog polumaratona potražujemo veći broj volontera za rad na nekolicini pozicija koje smatramo izrazito bitnim za sam događaj.

Program volontiranja na leskovačkom polumaratonu pruža priliku mladim ljudima za sticanjem pratkičnog iskustva na različitim područjima; namijenjen je mladim ljudima različitih struka i interesa, studentima, brucošima, srednjoškolcima, s viškom slobodnog vremena, koje bi rado posvetili kreativnom i dinamičnom okruženju, kakvo garantujemo. 

Prijaviti se mogu svi zainteresovani, oni koji naginju sportu, ali i oni koji imaju, ili žele da steknu dobre organizacione i komunikacione veštine . Cilj je stvoriti uhodan tim ljudi koji će zajednički stvoriti novi potencijal trke leskovačkog polumaratona.

Poslovi volontera?

U okviru zaduženja na koja volonteri mogu biti raspoređeni su:

  1. Za vreme pripreme (markacija, distribucija startnih paketa, logistika, savetovanje trkača i publike); ukupne pripreme traju nedelju dana,
  2. Za vreme održavanja trke (rad na okrepnim stanicama, kontrolnim tačkama, prijavama, kontrolisanje cilja i starta, i skidanje markacije).

Edukacija:

  • održaće se u okviru pripremne faze polumaratona, u unapred utvrđenom prostoru kroz radni sastanak o pozicijama i vremenu rada nakon završene selekcije volonteravolonterima će na raspolaganju biti koordinator, kao i mentorstvo iskusnijih kolega.

Radno vreme:

  • prema dogovorenom programu (pre i tokom događaja, po dogovoru, maksimalno 4 sata dnevno)

Kontak osoba Bojan Nedeljovic 064/1981925

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1