• Home
  • Vesti
  • Akademiji omladinskog preduzetništva vas poziva na INFO DAN

Akademiji omladinskog preduzetništva vas poziva na INFO DAN

Želite da pokrenete posao? Imate ideju, ali vam je potrebna podrška? Želite da se informišete o preduzetništvu i saznate koje aspekte i izazove ova oblast krije? Pozivamo vas na dvočasovnu prezentaciju tokom koje ćete imati prilike da se informišete o Akademiji omladinskog preduzetništva!

1. oktobra 2019. godine u 13 časova, u Omladinskom klubu grada Leskovaca dođite i saznajte nešto više o tome kako je biti preduzetnik, šta je to preduzetništvo i kako se možete priključiti projektu "Akademija omladinskog preduzetništva".

Prijave se vrše putem imejl adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Neophodno je da imejl sadrži ime i prezime, kao i broj telefona, a da njegov naslov bude "Info dan - Leskovac".

„Akademija omladinskog preduzetništva“ je projekat zasnovan na obučavanju mladih sa ciljem razvijanja preduzetničkih ideja u nerazvijenim opštinama (III i IV kategorije) sa teritorije Republike Srbije. Deset timova učesnika, mladih od 18 do 30 godina, proći će kroz ovaj tromesečni intenzivni program koji će im omogućiti da razviju svoju početničku ideju, od nje naprave biznis plan, pripreme poslovne predloge za njenu implementaciju i predstave je stručnom žiriju. Projekat se sprovodi uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Ambasade Кraljevine Danske.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1