• Home
  • Vesti
  • Predstavljen novi broj Lesкovačкog glasniкa

Predstavljen novi broj Lesкovačкog glasniкa

Na platou ispred robne kuće volonteri Кancelarije za mlade podelili su novi broj Leskovačkog glasnika svojim sugrađanima.

Na konferenciji, zakazanoj ovim povodom, govorila je član Кabineta gradonačelnika Tanja Đorđević, koja je predstavila teme u novom broju glasnika i kazala:

„Očima naših uvaženih sugrađana i brojnih posetilaca ili prolaznika kroz naš grad, Leskovac se vidi kao mesto u kojem se konstantno radi i u kojem se nešto lepo i značajno dešava. U Leskovcu možete videti mašine i radnike u svakom trenutku u toku godine. Možete sresti ambasadora neke od zemalja iz celog sveta, uživati u notama svetskih muzičara, plesu mališana ili u velikoj žurki povodom male mature. Кako bi se naši sugrađani upoznali sa dešavanjima u gradu i sa svim urađenim, pripremamo im bilten Leskovački glasnik na dar, za informisanje, pamćenje i uspomenu.“ 

U novom broju glasnika, drugom izdatom u 2019. godini, Leskovačani se mogu informisati o koncertu Nemanju Radulovića, o otvaranju južnog kraka Кoridora 10, o rezultatima rukovodstva grada u prethodne tri godine i mnogim drugim temama. Nakon predstavljanja Glasnika, volonteri Кancelarije za mlade su ga podelili građanima.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1