Turnir u rukometu na pesku 2019.

U Omladinskom klubu grada održana je konferencija povodom organizovanja turnira u rukometu na pesku koji će se održati na otvorenim terenima Sportsko-rekreativnog centra "Dubočica".

U okviru projekta „Igram za pobedu“, čiji je cilj podsticanja zdravog stila života Grad Leskovac, Gradska uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj - odesk za sport, Gradski rukometni savez Leskovca, Kancelarija za mlade grada Leskovca i omladina grada organizuju TURNIR u rukometu na pesku treću godinu zaredom.

Radi afirmacije sporta kao važnog činioca ljudskog razvoja, organizovanje ovog turnira ima za cilj što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i pokretanje zdravih navika kod dece i omladinom.

Turnir će se održati tradicionalno na otvorenim terenima u Sportsko-rekreativno centru “Dubočica” 10. i 11. avgusta 2019. godine u susret Međunarodnom danu mladih.

Novina u odnosu na prošlu godinu je da je turnir Međunarodnog karaktera. Ekipu čine deset igrača.

Nagradni fond turnira je uvećan u odnosu na prošlu godinu I iznosi 100.000,00 dinara, kod miških,a I ženskih ekipa za osvojeno:
I mesto - 24.000 dinara,
II mesto - 16.000 dinara,
III mesto - 10.000 dinara,

Prijavljivanje ekipa počeće danas 17.07.2019. i trajaće do 09.08.2019.

Ekipe će činiti deset igrača, prijavljivanje vrši se lično u prostorijama Kancelarija za mlade Grada Leskovca ili putem e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. popunjavanjem PRIJAVNOG OBRAZCA.

Kancelarije za mlade se nalazi na adresi Trg Revolucije 45/1 u zgradi „Osmospratnice“.

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.