• Home
  • Vesti
  • Održan basket turnir "3x3 Leskovac 2019"

Održan basket turnir "3x3 Leskovac 2019"

Leskovac je bi domaćin 3x3 turnira A kategorije u sklopu 3x3 Roda prvenstva Srbije, u organizaciji Grada Leskovca, Gradske uprave - Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Košarkaškog saveza Srbije i Kancelarije za mlade Leskovac.

Turnir je bio izuzetno kvalitetan, učešće je uzelo ukupno 26 ekipa. Pored ekipa iz Srbije na turniru smo imali i goste iz Bugarske i Makednije. Turnir je odražan u samom centru grada Leskovca. 

Prvo mesto zauzela je ekipa iz Niša "Tropa de elite" koja je u finalu savladala novosadsku ekipu "AК Sekulić" rezultatom 17:15. 

Prvoplasirani tim koji su činili Milan Milanović, Pavle Milanović, Aleksandar Ilić, Milan Škundrić nagrađen je sa 100.000 dinara, nagradu je uručila zamenica gradonačelnika Leskovca dr Jasmina Randjelović.  

Drugoplasirana je bila ekipa iz Novog Sada "AК Sekulić", kojoj je ček na 20.000 dinara uručila član Gradskog veća zadužena za sport, obrazovanje i omladinu, Brankica Stamenković.

Treće mesto zauzela je ekipa iz Bugarske "NORDGYM" osvojivši robnu nagradu Košarkaškog saveza Srbije, koju je uručio koordinator Kancelarije za mlade, Aleksandar Stojanović.

Velika pohvala svim učesnicima turnira "3x3 Leskovac 2018" na fer i sportskoj igri. 

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1