• Home
  • Vesti
  • Učenici Medicinske škole sproveli niz humanitarnih akcija

Učenici Medicinske škole sproveli niz humanitarnih akcija

Učenici Medicinske škole sa profesorkom Anom H. Jović sproveli su niz humanitarnih akcija.

U subotu, na Zelenoj pijaci merenje krvnog pritiska, ispred Robne kuće muzički program, u Kapitol parku podela motivacionih poruka. Prikupljena sredstva namenjena su za lečenju Milana Miloševića iz Leskovca. Akcija je sprovedena uz podršku Marije Savić, direktorke Medicinske škole, Biljane Marinković i Odbora za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti i Nataše Kocić i Gradskog saveta roditelja.

Akciji je prethodila humanitarna predstava „Ispovesti zavisnika“ u prepunoj sali LKC. Prikupljena sredstva namenjena su dečaku Ognjenu Stojanoviću koji boluje od spinalne mišićne atrofije, tip 3. U Domu penzionera izveden je program Pesmozborenje u kome su učenici Medicinske škole svojim nastupom nastavili humanitarnu akciju.

Građani su izrazili solidarnost i akcije su uspesno izvedene. Učenici su svoju energiju i talente stavili u funkciju humanosti i nastavili seriju humanitarnih aktivnosti pod nazivom “Mi čuvamo život”.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1