• Home
  • Vesti
  • Najava basket turnira 3x3 Leskovac 2019

Najava basket turnira 3x3 Leskovac 2019

U Omladinskom klubu grada održana je konferencija povodom organizovanja basket turnira 3x3 Leskovac 2019.

U okviru projekta „Igram za pobedu“, čiji je cilj podsticanja zdravog stila života već tradicionalno Grad Leskovac, Gradska uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj - Odsek za sport, Košarkaški savez Srbije i Kancelarija za mlade organizuju BASKET TURNIR.

Radi afirmacije sporta kao važnog činioca ljudskog razvoja, organizovanje ovog turnira ima za cilj što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i pokretanje zdravih navika kod dece i omladine.

Turnir će se održati na otvorenom u centru grada u nedelju 2. juna 2019.

Ekipu čine 4 igrača i prijava ekipa je BESPLATNA.

Učešćem na turniru 3x3 u Leskovcu igrači dobijaju bodove za učešće na turniru. Pobednik turnira dobija pravo učešća na završnom finalnom turniru Roda 3x3 državnog prvenstva Srbije.

Nagradni fond turnira je 120.000,00 dinara i iznosi, za osvojeno:

I mesto - 100.000 dinara
II mesto - 20.000 dinara
kao i mnoge druge nagrade iznenadjenja!!!

Prijavljivanje ekipa počeće od srede 15.05.2019. i trajaće do 30.05.2019.

Ekipu možete prijaviti i na sajtu FIBA3x3!

Prijavljivanje ekipa je besplatno i može se izvršiti i lično u prostorijama Kancelarija za mlade Leskovc ili putem e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. popunjavanjem PRIJAVNOG OBRAZCA.

Kancelarije za mlade se nalazi na adresi Trg Revolucije 45/1 u zgradi „Osmospratnice“.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1