• Home
  • Vesti
  • Podeljen novi broj Lesкovačкog glasniкa

Podeljen novi broj Lesкovačкog glasniкa

Danas su na platou ispred robne kuće volonteri Кancelarije za mlade podelili novi broj Leskovačkog glasnika svojim sugrađanima.

Ispred Кancelarije za mlade medijima se obratio Filip Cvetković, koji je tom prilikom istakao „Događaj koji je svakako obeležio mesec februar jeste dolazak predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je u svojoj kampanji „Budućnost Srbije“ posetio Jablanički okrug i Leskovac. Oko deset hiljada građana došlo je da dočeka predsednika Aleksandra Vučića koji se zahvalio ljudima što su došli u tolikom broju. Okupljenim građanima u Leskovcu obratila se i predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, i januara je prisustvovao otvaranju Aptiv Pakard u Zelenoj Zoni u Leskovcu i tom prilikom istakao da će u ovoj fabrici biti zaposleno 3000 ljudi.“

Cvetković je zatim dodao da se o svemu ovome građani detaljnije mogu informisati u novom broju Glasnika, ali i o pojedinostima sledećih događaja: o podsticajima za zapošljavanje mladih, subvencijama za poljoprivrednike, o finansiranju projekata iz oblasti socijalne zaštite i sporta, o obnovi voznog parka i mehanizacije leskovačkih preduzeća, kao i o zahvalnici Ministarstva odbrane Leskovcu i o Svetosavskoj nagradi Domu učenika. 

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1