• Home
  • Vesti
  • Održano predavanje: “Online marketing u službi Vaše kompanije”

Održano predavanje: “Online marketing u službi Vaše kompanije”

U Omladinskom klubu grada održano je predavanje na temu “Online marketing u službi Vaše kompanije” koju organizuje ICT Hub, centar za razvoj tehnološkog preduzetništva iz Beograda, u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Predavač Jelena Nenadić Mihajlović je prisutnima tokom interaktivne, dvočasovne radionice prezentovala kako odabrati odgovarajuće kanale komunikacije u odnosu na delatnost poslovanja i ciljnu grupu, kao i kako unaprediti postojeće i kreirati bolji sadržaj i novu strategiju kroz praćenje ostvarenih rezultata.

Marketing je vitalan deo svakog poslovanja. Edukativna radionica na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima pružila je mogućnost predstavnicima malih i srednjih preduzeća da se upoznaju sa osnovim konceptom digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kompanija i specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

Predavanju je prisustvovao veliki broj mladih privrednika.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1