• Home
  • Vesti
  • Poziv na predavanje: “Online marketing u službi Vaše kompanije” u Leskovcu

Poziv na predavanje: “Online marketing u službi Vaše kompanije” u Leskovcu

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje “Online marketing u službi Vaše kompanije” koju organizuje ICT Hub, centar za razvoj tehnološkog preduzetništva iz Beograda, u saradnji sa svojim partnerima.

ICT Hub je u okviru prethodnog ciklusa organizovao 32 radionica u devet gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Novi Pazar…) na kojima je prisustvovalo preko 350 učesnika.

Predavanje će se održati u utorak, 02.04.2019., sa početkom u 16:00h u prostorijama Omladinskog kluba Leskovac, u ulici Svetozara Markovića 23.

Marketing je vitalan deo svakog poslovanja, stoga verujemo da će vam edukativna radionica na temu prisustva i promocije na digitalnim kanalima pružiti mogućnost da se bolje upoznate sa osnovim konceptom digitalnog marketinga, strategijama za poboljšanje online prisustva kao i sa specifičnostima pojedinih društvenih mreža.

Dolazak na predavanje možete potvrditi klikom . . . . . OVDE 

Više informacija o predavaču, satnici i program radionice možete pogledati . . . . . OVDE

Učešće je potpuno besplatno!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona na +381 11 411 8881.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1