• Home
  • Vesti
  • Poziv na predavanje: Kako prepoznati potrebe kupca da biste unapredili svoje poslovanje?

Poziv na predavanje: Kako prepoznati potrebe kupca da biste unapredili svoje poslovanje?

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje “Kako prepoznati potrebe kupca da biste unapredili svoje poslovanje?” koju organizuje ICT Hub, centar za razvoj tehnološkog preduzetništva iz Beograda, u saradnji sa svojim partnerima. ICT Hub je u okviru prethodnog ciklusa organizovao 32 radionica u devet gradova (Beograd, Novi Sad, Niš, Zlatibor, Novi Pazar…) na kojima je prisustvovalo više od 400 učesnika.

Događaj će se održati u sredu, 13. februara 2018. sa početkom u 11:00h u prostorijama Omladinskog Kluba u Leskovcu koji se nalazi u ulici Svetozara Markovica 23.

Danas, kada se prodaja seli na Internet i u šoping centre sa velikom fluktuacijom ljudi, i kada se navike i potrebe potrošača konstantno menjaju, neophodno je razviti personalizovani odnos sa vašim kupcima.
Predavanje će vam približiti alat koji malo ko uspešno koristi – Customer Journey Map (mapiranje korisničkog putovanja). Alat koji nam u suštini pomaže da razumemo ko je naš kupac, koja su njegova interesovanja, navike i potrebe, putem kojih kanala I kako komuniciramo sa njim.

Dolazak na radionicu možete potvrditi klikom OVDE.

Učešće je potpuno besplatno!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona na +381 11 411 8881.

Više informacija o predavaču, satnici i program radionice možete pogledati . . . . . OVDE

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1