• Home
  • Vesti
  • Ministar omladine i sporta sa gradonačelnikom Leskovca obišao halu "Dom partizana"

Ministar omladine i sporta sa gradonačelnikom Leskovca obišao halu "Dom partizana"

Izgradnja sportskog objekta „Partizan“ započeta je 2011. godine, kada je za grube građevinske radove i izgradnju čelične konstrukcije država izdvojila 54 miliona, a lokalna samouprava 3 miliona.

Radovi su, sa mnogo skromnijim sredstvima, nastavljeni i dve godine kasnije. Završena je polovina posla i zbog nedostatka novčanih sredstava sa daljom izgradnjom se stalo. Grad Leskovac je uspeo da nastavi sa izgradnjom ovog sportskog objekta, zahvaljujući projektu „Završi započeto“.

Ministar sporta i omladine, Vanja Udovičić, obišao je danas sa gradonačelnikom Leskovca, dr Goranom Cvetanovićem, ovaj sportski objekat i tom prilikom rekao - „Pre šest meseci bili smo ovde kada smo krenuli da nakon sedam godina da završimo nešto što je izgledalo jako ružno i tada smo rekli da sa reči prelazimo na dela. I ono što smo obećali, to danas, posle šest meseci kažemo da smo ispunili, da Leskovac ima halu koja je jedna od boljih u Srbiji.“

Ova hala je višenamenski zatvoreni sportski objekat koji će koristiti ne samo profesionalni sportisti, već i rekreativci.

„Dragi sugrađani, deco, sportisti, Grad Leskovac vam stvara i dalje će stvarati uslove za vas, budući rezultati i uspesi, uz našu veliku podršku su na vama“, - rekao je tom prilikom gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1