• Home
  • Vesti
  • Vodeni sportovi = zdrava deca = zdrava budućnost!

Vodeni sportovi = zdrava deca = zdrava budućnost!

U cilju promocije zdravih načina života i značaja plivanja održano je predavanje u prostorijama Omladinskog kluba Leskovac.

Iz Plivačkog kluba "Leskovac" je poručeno da vodeni sportovi formiraju decu i mlade na jedan zdrav način, gde oni usvajaju ispravne drustvene vrednosti.

Upravo plivanje angažuje sve mišiće tela, a zahvaljujući otporu vode oni moraju "jače" da rade, pa tako postaju snažniji.

Bilo takmičarski ili rekreativno, sigurno je da je plivanje najbolji način da se slobodno vreme iskoristi i investira u sopstveno zdravlje i razvoj ljudskih kvaliteta, poput upornosti, discipline, posvećenosti cilju...

Svi zajedno moramo ulagati u decu, ulagati u prilike da deca kroz sport razviju doživotna prijateljstva, da budu uzorni i pomazu drugima. Od trenera uče, ne samo tehnike sporta, već i zivotne lekcije. Naravno, dolaze i rezultati jer svaki trud se isplati i daje rezultate. Najbitnije od svega je zdrav život i zdrava budućnost.

Upis u školu plivanja je početkom svakog meseca. Više informacija na brojeve telefona: 063/425542 i 064/3120702

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1