• Home
  • Vesti
  • „VUKOVCI“ SREDNjIH LESKOVAČKIH ŠKOLA OTIŠLI NA NAGRADNU EKSKURZIJU

„VUKOVCI“ SREDNjIH LESKOVAČKIH ŠKOLA OTIŠLI NA NAGRADNU EKSKURZIJU

Osamdeset i pet učenika 11 srednjih škola na teritoriji Grada Leskovca koji su nosioci „Vukove diplome“ danas su otišli na nagradnu eksurziju koju četvrti put organizuje Grad Leskovac u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

„Vukovce“ je na ekskurziju ispratio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, dok su na putovanje sa njima krenuli zamenik gradonačelnika Jasmina Ranđelović, član Gradskog veća Vladimir Branković i pomoćnik gradonačelnik Jelena Radović.

„Velika mi je čast što danas mogu sve da vas pozdravim i ispratim na nagradnu ekskurziju. Biti najbolji, što vi svakako jeste, nije nimalo lako i to je zadatak koji zahteva mnoga odricanja i upravo zato vas Grad Leskovac nagrađuje na ovaj skroman način jer pored uspeha koji ste ostvarili, ovakve nagrade predstavljaju motivaciju i pokazatelj da se trud i rad uvek isplate“ rekao je Cvetanović prilikom ispraćaja podsetivši na izdvajanja Leskovca za mlade talente koji bivaju nagrađeni na Savin dan i za Dan grada i koja ove godine iznose oko 20 miliona dinara.

U ime nagrađenih učenika zahvalila se Sofija Dimitrijević, učenica leskovačke gimnazije.

 

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1