• Home
  • Vesti
  • Završen turnir u rukometu na pesku 2018.

Završen turnir u rukometu na pesku 2018.

U subotu i nedelju 11.08 i 12.08 održao se je drugi turnir rukometa na pesku u organizaciji Grad Leskovac, Gradska Uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj - odsek za sport, Rukometni savez Srbije, Zajednica kontrolora i sudija Leskovac i Kancelarija za mlade grada.

Turnir je simbolično održan na Međunarodni dana mladih.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade su obezbedili nagradni fond u iznosu od 90.000 din. U muškoj konkurenciji učestvovalo je 10 ekipa iz Leskovca, Niša, Vranja i Prokuplja.

Prvo mesto je zauzela ekipa Osvajači, drugo Pobeđivači, a treće Nepobedivi sve tri ekipe iz Leskovca.

U ženskoj konkurenciji učestvovalo je ukupno 8. ekipa.

Prvo mesto su zauzele rukometašice Tipličanina iz Prokuplja, druga je bila Nikita iz Niša, dok je treće mesto zauzela ekipa Dubočice iz Leskovca.

Organizatori turnira Miloš Radojičić ispred zadednice sudija i kontrolora Leskovac i Aleksandar Stojanović ispred Kancelarije za mlade grada Leskovca su najavili da će sledeće godine biti veći nagradni fond i još bolju i veću organizaciju turnira rukometa na pesku.

Velika pohvala svim učesnicima turnira na fer i sportskoj igri.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1