Završen turnir "3x3 Leskovac 2018"

Leskovac je bi domaćin 3x3 turnira A kategorije u sklopu 3x3 Roda prvenstva Srbije, u organizaciji Grada Leskovca, Gradske uprave - Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Košarkaškog saveza Srbije i Kancelarije za mlade Leskovac.

Turnir je bio izuzetno kvalitetan, učešće je uzelo ukupno 25 ekipa. Pored ekipa iz Srbije na turniru smo imali i goste iz Makednije i Bosne. Turnir je odražan u samom centru grada Leskovca. 

Prvo mesto zauzela je ekipa iz Leskovca "No Name 3x3" u sastavu Tomislav Tešović, Aleksandar Ilić i Marko Lepojević, kojima je glavnu nagradu u iznosu od 100 hiljada dinara uručio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Osvajanjem ovog turnira ekipa "No Name 3x3" kvalifikovala se je na finalnom turniru Srbije koji će biti organizovan u Beogradu 19.07.2018. godine.

Drugoplasirana je bila ekipa iz Kragujevca „3x3 Kragujevac“, kojoj je ček na 20 hiljada dinara uručio načelnik Gradske uprave, Miloš Cvetanović.

Treće mesto zauzela je ekipa iz Makedonije „Kantina 3x3“ osvojivši robnu nagradu Košarkaškog saveza Srbije, koju je uručio Veselin Marjanović u ime Košarkaškog saveza Srbije.

Velika pohvala svim učesnicima turnira "3x3 Leskovac 2018" na fer i sportskoj igri.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1