• Home
  • Vesti
  • 15. februar Svetski dan dece obolele od raka

15. februar Svetski dan dece obolele od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR vas poziva da se pridružite krugu prijatelja mališana i mladih obolelih od raka iz cele Srbije! Dodjite 15. februara u centru Leskovca (u parku kod gradske fontane) od 12-14h, da zajedno obeležimo Svetski dan dece obolele od raka.

Donirajte neku Vašu uslugu ili proizvod koju bi vaš kupac „platio“ slanjem SMS-a na 1150 i pomozite izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

NURDOR već dve godine sprovodi kampanju „I ja se borim“ koja ima za cilj veću vidljivost problema malignih oboljenja kod dece i postizanje većeg senzibiliteta društvene zajednice za ovo pitanje. Kroz kampanju podstičemo kako pojedince, tako i kompanije na aktivno uzimanje učešća u projektima kojima zajednički olakšavamo hrabrim mališanima i njihovim roditeljima proces lečenja.

I JA SE BORIM za male superheroje-za bolje uslove lečenje i veće šanse za pobedu!

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1