• Home
  • Vesti
  • Postavljen sto za stoni tenis na otvorenom u naselju Dubočica

Postavljen sto za stoni tenis na otvorenom u naselju Dubočica

Neformalna omladinska grupa "Dubisch" realizovala je projekat pod nazivom "Uredjenje igrališta" koji je finansijski podržala Kancelarija za mlade grada Leskovca.

Neformalna omladinska grupa „Dubisch“ napravila je betonski sto za stoni tenis, i na taj način je želela da promoviše ovaj sport. Ovo je drugi betonski sto u našem gradu i njime je obogaćen sportski sadržaj kako naselja tako i grada.

Grad Leskovac i Kancelarija za mlade raspisali su konkurs za finansiranje omladinskih projekata sa ciljem da stimuliše mlade Leskovčane da nešto korisno urade za svoju zajednicu.

Ovim projektom stvoreni su bolji uslovi za provođenje slobodnog vremena i bavljenjem sportom kod mladih u naselju Dubočica.

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.