• Home
  • Vesti
  • Škola bubnjeva i gitare u Omladinskom klubu

Škola bubnjeva i gitare u Omladinskom klubu

U okviru programa "Aktiviraj se!" Kancelarija za mlade je podržala projekat „Pojačaj muziku“ udruženja „Muzička komunikacija “ iz Leskovca.

Cilj ovakvog projekta je promocija muzike, da se kroz radionice bubnjeva i gitare mladima pruža neformalno obrazovanje kako bi mladi Leskovčani mogli da se muzički edukuju i nauče osnove sviranja na ovim instrumentima.

Ovim projektom polaznici ovladavaju instrumentom na pravilan način, oni kroz predavanja zadobiju široku osnovu koja će im omogućiti da se dalje muzički i tehnički usavršavaju. Na časovima uz pomoć profesora uspešno se savladavaju jednostavni, a zatim i sve složeniji ritmovi.

Udruženje Muzička komunikacija u saradnji sa Kancelarijom za mlade održava besplatne radionice i nastaviće da ovakve projekte uspešno prati i podržava i narednih godina.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1