• Home
  • Vesti
  • Volonteri na Festivalu nauke u Beogradu

Volonteri na Festivalu nauke u Beogradu

Kancelarija za mlade grada Leskovca organizovala je volonterima Naučnog kluba Leskovca i svojim volonterima odlazak na Festival nauke u Beograd.

Festival nauke je najveći naučni festival u regionu. Više od 30 000 hiljada posetilaca upoznalo se jedan na jedan sa brojnim naučnim izazovima i svetom nauke, na jedanaestom po redu Festivalu nauke koji se od 14. do 17. decembra održao na Beogradskom sajmu.

U četiri hale Beogradskog sajma posetioce je dočekalo više od 700 naučnika i naučnih komunikatora iz 75 naučnih i obrazovnih institucija, koji su doživeli brojne naučne izazove kroz čak pedeset tri interaktivne postavke, četiri izložbe i naučne šou programe na velikoj Naučno-fanastičnoj bini.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1