• Home
  • Vesti
  • Neformalna omladinska grupa „Kreativno rekreativni tim“

Neformalna omladinska grupa „Kreativno rekreativni tim“

Neformalna omladinska grupa „Kreativno rekreativni tim“ iz Leskovca počela je sa realizacijom omladinskog projekta „REKREIRAJ SE – REAKTIVIRAJ SE!“.

Tematika projekta je motivisanje mladih, stvaranje uslova za aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena, kao i promovisanje zdravih i bezbednih stilova života. Projekat finansira Kancelarija za mlade Leskovac preko programa „Aktiviraj se!“.

Cilj ovog projekta je podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom kroz upoznavanje sa novim mogućnostima i preporukama profesionalnih trenera. U okviru projekta koji sprovodi omladinska grupa „Kreativno rekreativni tim“, održani su promo treninzi crossfit-a, pilatesa i kardio vežbi u Hemijskoj školi i školi za tekstil i dizajn Leskovac, uz savete profesionalnih instruktora.

Mladi koji su zainteresovani za dodatne promo treninge u trajanju od 15 dana mogu se prijaviti u novom sportskom klubu „M-gym“.

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.