MLADI PRIVREDNICI U SOLUNU

Kancelarija za mlade grada Leskovaca organizovala je posetu mladih privrednika Solunu preko svog programa Umrežavanje mladih privrednika.

Mladi privrednici su posetili Ministarstvo Makedonije i Trakije u Solunu, Grčko - Srpsku privrednu komoru i Generalni konzulat Republike Srbije u Solunu.

Poseta naših mladih privrednika Grčkoj - Srpskoj privrednoj komori i upoznavanje sa privredom grada Soluna je od velikog značaja za njihovo dalje poslovanje.

Umrežavanjem mladih privrednika Kancelarija za mlade želi da na jednom mestu okupi što veći broj uspešnih ljudi i da se na taj način ostvari što više međusobnog povezivanja, kako bi razmenili iskustva i unapredili poslovanje kako na lokalu tako i u regionu.

Kancelarija za mlade zahvaljuje se Privrednoj komori Leskovaca i predsedniku komore Goranu Joviću na pomoći u organizovanju posete Grčkoj.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1