• Home
  • Vesti
  • Volonteri promovisali Leskovački glasnik

Volonteri promovisali Leskovački glasnik

Mladi Leskovčani predstavili su danas Leskovački glasnik, bilten grada Leskovca o aktivnostima lokalnih vlasti poslednjih meseci.

Prezenterka sadržaja ovog biltena Jovana Zdravković istakla je najznačajnije tekstove, kojima se izemđu ostalog podseća na nedavni boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Leskovcu i njegovo obećanje da će u grad na Veternici „doći jedan strani investitor koji će zaposliti ljude i podsetio da će se proširiti još jedna fabrika“.

Takođe, podseća se, između ostalog, na posete ambasadora Švedske i Austrije, izbor gradonačelnika Gorana Cvetanovića u Upravnom odboru NALED, piše i o zameni vodovodne mreže, o boljoj saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, ali se skreće pažnja da su u kratkom roku u Leskovcu boravile i tri delegacije sportskih republičkih saveza.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1