Vukovci na nagradnoj ekskurziji!

Učenici završnih razreda leskovačkih srednjih škola, nosioci Vukovih diploma, vratili su se sa ekskurzije kojom ih je za odlične rezultate postignute tokom školovanja nagradila lokalna samouprava.

Ocena većine đaka je da je najbolje od svega bilo društvo, ali i da su mnogi od njih prvi put imali priliku da se upoznaju sa lepotama pojedinih mesta u Srbiji.

- Ova ekskurzija je bila jedno prelepo iskustvo. Društvo je bilo odlično, a poseban utisak su na mene ostavila pojedina mesta za koja nisam ni znala da postoje i da su tako lepa, rekla je učenica Doroteja Aranđelović, koja je istakla da je ova ekskurzija naučila da se rad i trud isplate i da joj je drago što postoje ljudi koji to znaju da cene.

Leskovački đaci imali su priliku da tokom šest dana obiđu Kruševac, Požegu, Zlatibor, Mokru goru, Taru, Bajinu Baštu, Tršić, Valjevo, Beograd, Kragujevac, Oplenac, Aranđelovac, Kopaonik, kao i brojne manastire.

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1