OTVORENO GLASANJE ZA TAКMIČENJE SRBIJA U RITMU EVROPE

Grad Leskovac ovegodine prvi put učestvuje u takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ i predstavlja se kompozicijom pevača Loic Nottet iz Belgije „Rhythm inside“. Takmičenje se održava u subotu 22. juna 2019. godine u 12 časova i direktno će se prenositi na Prvoj televiziji.

Saznajte više

Poseta Narodnoj skupštini Republike Srbije

Volonteri Кancelarije za mlade, učenici leskovačkih srednjih škola i dve studentike Više strukovne škole iz Celja, koje preko programa Erazmus+ obavljaju stručnu praksu u Gradskoj upravi – Кancelariji za mlade Grada Leskovca, posetili su Narodnu skupštinu Republike Srbije u Beogradu zajedno sa narodnim poslanicima, Oliverom Pešić i Žarkom Bogatinović, koordinatorom Кancelarije za mlade Aleksandrom Stojanović i načelnikom Jablaničkog okruga Milošem Ćirić.

Saznajte više

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1