POZIV MLADIM PRIVREDNICIMA

Kancelarija za mlade Leskovac POZIVA MLADE PRIVREDNIKE da se prijave za UMREŽAVANJE MLADIH PRIVREDNIKA. 

Prijave su otvorene od 20.3.2023. do 27.3.2023. godine. 

Grad Leskovac, Gradska uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Kancelarija za mlade preko programa Umrežavanje mladih privrednika Leskovca organizuju umrežavanje mladih privrednika na Zlatiboru.

Mladi privrednici prijavljuju se popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA

Umrežavanjem mladih privrednika Kancelarija za mlade želi da na jednom mestu okupi što veći broj uspešnih ljudi i da se na taj način ostvari što više međusobnog povezivanja, kako bi razmenili iskustva i unapredili poslovanje.

Za sva pitanja vezana za umrežavanje mladih privrednika možete se obratiti Kancelariji za mlade putem telefon 065/811-6033 ili putem elektronske pošte na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.