• Home
  • Konkursi
  • BESPLATAN kurs NEGE I LEPOTE - manikir i pedikir

BESPLATAN kurs NEGE I LEPOTE - manikir i pedikir

Kancelarija za mlade grada Leskovca poziva sve zainteresovane mlade Leskovčane od 15 do 30 godina da se prijave na BESPLATAN kurs NEGE I LEPOTE - manikir i pedikir.

Prijavljivanje za BESPLATAN kurs NEGE I LEPOTE vršiće se u prostorijama Kancelarija za mlade, ul. Trg Revolucije 45/1, od 22.02.2023. godine popunjavanjem formulara i trajaće do prijave dovoljnog broja polaznika.

Za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja za BESPLATAN kurs NEGE I LEPOTE možete se obratiti Kancelariji za mlade putem elektronske pošte na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kurs će se održavati u protorijama Omladinskog kluba dva puta nedeljno.

Potrebna dokumentacija:

Fotokopija lične karte i
Prijavni formular koji možete preuzeti . . . . . . . . . . . . . . OVDE

ministarstvo logo1

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.