WORDPRESS BESPLATAN KURS

Kancelarija za mlade grada Leskovca poziva sve zainteresovane mlade leskovčane od 15 do 30 godina da se prijave na WORDPRESS BESPLATAN KURS.

Kako bismo unapredili vaša znanja i kompetencije, Kancelarija za mlade grada Leskovca u okviru programa neformalnog obrazovanja ponovo za vas organizujemo besplatne kurseve.

Prijavljivanje za BESPLATAN kurs WORDPRESS-a vršiće se u prostorijama Kancelarija za mlade, ul. Trg Revolucije 45/1, od 12.11.2019. godine popunjavanjem formulara i trajaće do prijave dovoljnog broja polaznika.

Za sva pitanja vezano za procedure prijavljivanja za BESPLATAN kurs WORDPRESS-a možete se obratiti Kancelariji za mlade putem elektronske pošte na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefonom na broj 065/8116033.

Radionica će se održavati u protorijama Omladinskog kluba dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta.

Prijavni formular možete preuzeti . . . . . . . . . . . . . . OVDE

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1