• Home
  • Konkursi
  • Konkurs - Dunavski umetnik za sve od 6 do 18 godina

Konkurs - Dunavski umetnik za sve od 6 do 18 godina

Pozivamo zainteresovane uzrasta od 6 do 18 godina da učestvuju na ovogodišnjem konkursu Dunavski umetnik sa temom – MI VOLIMO DUNAV!

„Dunavski umetnik 2019“ ima više umetničkih kategorija: umetnički rad, kratak video, pesma, poema, performans. Za koju god formu da se odlučite, rad treba da reflektuje ovogodišnju temu „Mi volimo Dunav!“.

Idite do obale reke, idealno bi bilo do Dunava ili pritoke Dunava i tamo napravite ekološko umetničko delo koristeći prirodni materijal koji ste pronašli pored reke. Nakon stvaranja umetničkog dela, napravite fotografiju u boji umetničkog dela. U slučaju da se opredelite za pesmu – opevajte je, opet pored reke, i tamo napravite snimak. Napišite poemu na engleskom, pročitajte i snimite. Osmislite kraći performans, izađite do reke i napravite snimak.

Snimke i fotografije pošaljite nacionalnom organizatoru takmičenja, Mladim istraživačima Srbije, uz popunjen formular sa podacima o radu, autorima i mentorima.

Detalje sa propozicijama učešća na konkursu možete preuzeti OVDE.

PRIJAVA za učešće na konkursu.

Rok za slanje radova Mladim istraživačima Srbije je 24. maj 2019. godine.

Pitanja možete slati na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

O nama

Kancelarija za mlade grada Leskovca formirana je 25 aprila 2009. godine i sastavni je deo Agencije za lokalni ekonomski razvoj. Kancelarija za mlade predstavlja most između mladih s jedne strane, Lokalne samouprave, organizacija i institucija koje se bave mladima i Ministarstva omladine i sporta s druge strane.

ministarstvo logo1